Månedens Produkt! Antioxidant Toning Pads fra Elixir Cosmeceuticals
Publisert 09/06/2020

ANTIOXIDANT PADS ET MULTITASKING PRODUKT FOR ALLE HUDTILSTANDER

Boksen inneholder 60 pads som er dynket i antioksidanter og fungerer som en aktiv toner som virker rengjø-rende og beskyttende mot frie radikaler. De gir en friskere hudtone og er gunstig mot ujevnt pigment, inflam-masjoner, tørr og sensitiv hud.

Antioksidanter og virkemåte

Studier viser at sammensetningen av antioksidanter og solfaktor reduserer solbrenthet, pigmentendringer og DNA-skader. Flere kombinasjoner av antioksidanter har best effekt, og derfor anbefaler vi daglig bruk av antioksidanter og solbeskyttelse mot UV-stråler som fremmer frie radikaler i huden og reduserer cellenes egen evne til å beskytte seg.

Antioxidant Pads inneholder: L-Ascorbic Acid, Citrus ekstrakt, Green Tea Ekstrakt og liposomalt Vitamins A,C,E.

Liposomer absorberes lett av kroppen. På den måten blir opptaket av vitaminer bedre tatt opp av cellene.

L-ascorbic Acid er en aktiv C- vitamin som beskytter mot frie radikaler og nedbrytning av kollagen samt fremmer bedre fuktighet og jevnere pigment
Citrus ekstrakt virker gunstig på bakterieflora i huden og motvirker inflammasjoner og gir en friskere hudtone. Den beskytter mot UV skader og fremmer hudens reparasjons mekanismer.

Green Tea ekstrakt beskytter mot UV-skader, reduserer rødheter, gir jevnere hudtone, beroligende og er gunstig mot komedoner og acne bakterie.
Vitamin A, C og E. Antioksidanter har mange av de samme egenskapene, men synergien av å flere fremmer virkemå-ten til de ulike antioksidantene.

6 gode grunner til å bruke Antioxidant Pads:
• Fjerner overflødig fettstoffet/smuss
• Fremmer bedre opptak av andre ingredienser
• Stimulerer til bedre fuktighet
• Gir en friskere og jevnere hudtone
• Reduserer rødheter og inflammasjoner
• Beskytter mot frie radikaler

Anbefalt bruk

Brukes morgen og kveld etter rens og før påføring av kremer. Kan også benyttes på øyelokk. Kan med fordel brukes hyppigere om sommeren for å gi et godt grunnlag før solbeskyttelse. Fint alternativ i perioder hvor du ikke bruker Elixir Pads.

Flere artikler