Vi er en del av Bryne næringsforening!

Fra den 23.11. 2023 vi er en del av Bryne næringsforening, det betyr blant annet at dere kan bruke byens gavekort hos oss!
Velkommen til oss!

-30% på green peel for første 20 nye kunder

For første 20 nye kunder tilbyr vi -30% rabatt på den første behandling med green peel. Du kan velge samt med oss hvilken green peel behandling skal passe deg.
Vilkår :
Du må være en ny kunde ikke egsisterende i vår kundebase fra før.
Du kan bestille timen på fixit eller ring oss direkte.
Tilbudet gjelder ikke evnt. hjemmeprodukter og kan ikke blandes med andre tilbud.

GAVEKORT - DEN PERFEKTE GAVE TIL EN SOM HAR "ALT"

Kjøp GAVEKORT til en du er glad i til Jul!

Det beste er å få en deilig behandling med ro, velvære og en pause fra hverdagens stress.

Den perfekte julegave til de som har alt.
Super gave til de som heller ønsker opplevelser enn gaver.

Du bestemmer selv hvilken verdi eller behandling som skal stå på gavekortet.

Gavekort er gyldig 1 år fra kjøpsdato. Når gyldighetsdatoen går ut, kan du ikke bruke gavekortet, og pengene er tapt.

Dermalux

Dermalux Flex er siste teknologi innen LED lys terapi. Huden vår har evne til å absorbere lysenergi og bruke det til å stimulere cellefornyelse.

Dermalux bruker klinisk dokumenterte bølgelengder til å stimulere kollagenproduksjonen, roe ned rødhet, irritasjon og drepe aknebakterier. Lyset stimulerer en rekke hudforbedrende prosesser, som fortsetter i en periode etter behandling. Velg mellom blått lys ( mot akne), rødt lys ( antiage), infrarødt lys (mot inflammasjon og muskelsmerter) eller en kombinasjon av disse tre.

Selve behandlingen er en avslappende, smertefri opplevelse med bevist humørforbedrende effekt. Nyt litt egentid mens huden tar til seg det energigivende lyset som stimulerer cellefornyelse, roer ned irritasjon og gir en fantastisk glød !

Du kan ta en behandling alene eller i kombinasjon med andre hudbehandlinger. Denne behandlingen er fin for de som har akne eller rosacea, men også for de som ønsker en friskere hud og antiage effekt. Dermalux Flex kan brukes både til ansikt og kropp. Rens av huden og påsmøring av serum/krem etterpå, er inkludert i behandlingen.

Terapeutisk lymfedrenasjemassasje

HVA ER TERAPEUTISK LYMFATISK DRENASJEMASSASJE?
Terapeutisk lymfedrenasje er en massasjeterapiteknikk som bruker lett, flytende trykk på lymfekarene for å hjelpe strømmen av lymfevæske. Lymfesystemet ditt opprettholder kroppens væskebalanse, blodsirkulasjon, immunmekanismer, og hjelper til med å eliminere kroppens avfall.

Kort sagt er lymfedrenasje en i sin helhet sunn behandling som sikrer at kroppen stimuleres til å rense seg selv. Lymfedrenasjen behandling øker direkte immunforsvar.

NÅR KAN TERAPEUTISK LYMFATISK DRENASJE BRUKES?
Teknikken kan brukes effektivt i behandling av flere lidelser, den har positiv effekt på hevelse og akselererer helbreding. Lymfedrenasje kan brukes mot tette bihuler, væskeretensjon i kroppen og cellulitter, det kan også lindre leddsmerter. For at terapeutisk lymfedrenasje skal være effektiv, må det gjøres ofte.

Fordeler:
Styrker immunforsvaret
Reduserer betennelse
Akselererer stoffskiftet
Motvirker vannretensjon
Stimulerer blodsirkulasjonen
Eliminerer giftstoffer
Renser og regulerer tarmen
Reduserer stress
Forbedrer det generelle velværet, beroliger og gir en bedre natts søvn
Avgifting av tarmen i en tidsramme på 3 dager
Fremmer enorm avslapning
Reduserer og eliminerer generell hevelse
Fremskynder restitusjonen ved skade, operasjon eller sykdom
Øker hastigheten på arrvevshelbreding
Hjelper med smertelindring
Reduserer hormonelt stress

Ceactil Everyday Serum

Ceactil Everyday Serum inneholder en konsentrert C-vitamin ester Ascorbyl glykosid. Her brukes den høyeste % for denne spesielle ester. Dessuten er de aktive ingrediensene i dette serumet pakket i liposomer. Liposomer gjør at en får en bedre penetrasjon og produktet trenger dypere ned i huden. Har en beroligende, fuktighetsgivende og oppklarende effekt på huden. Serumet kan brukes året rundt og kan kombineres med alle produkter, selv de mest aktive. Passer fint til alle hudtilstander, også de med sensitiv og tørr hud. Ceactil Everyday Serum inneholder i tillegg til C-vitamin følgende aktive ingredienser: Vitamin B5, hyaluronsyre, A-vitamin og E-vitamin.

Passer til alle hudtilstander
Fungerer på sensitiv hud
Fin for tørr hud
Bruk: Serumet kan brukes året rundt og er fantastisk i kombinasjon med de fleste aktive Elixir-produktene. Serumet kan brukes under Ceactil Everyday Cream. Kan også brukes rundt øynene.

30ml
Pris kr 995,-