Dermalux

Dermalux Flex er siste teknologi innen LED lys terapi. Huden vår har evne til å absorbere lysenergi og bruke det til å stimulere cellefornyelse.

Dermalux bruker klinisk dokumenterte bølgelengder til å stimulere kollagenproduksjonen, roe ned rødhet, irritasjon og drepe aknebakterier. Lyset stimulerer en rekke hudforbedrende prosesser, som fortsetter i en periode etter behandling. Velg mellom blått lys ( mot akne), rødt lys ( antiage), infrarødt lys (mot inflammasjon og muskelsmerter) eller en kombinasjon av disse tre.

Selve behandlingen er en avslappende, smertefri opplevelse med bevist humørforbedrende effekt. Nyt litt egentid mens huden tar til seg det energigivende lyset som stimulerer cellefornyelse, roer ned irritasjon og gir en fantastisk glød !

Du kan ta en behandling alene eller i kombinasjon med andre hudbehandlinger. Denne behandlingen er fin for de som har akne eller rosacea, men også for de som ønsker en friskere hud og antiage effekt. Dermalux Flex kan brukes både til ansikt og kropp. Rens av huden og påsmøring av serum/krem etterpå, er inkludert i behandlingen.

Vippeextensions tilgjengelig hos oss!

Hos oss får du nå flotte vipper hos vår dyktige spesialist. Vår dyktige og erfarne terapeut starter med pre-booking for extensions. Ønsker du å være en av de første som får behandling hos Martyna, ta kontakt med oss på telefon i dag.

Første 5 person får 500 kr rabatt på nytt sett av volum vipper ( Verdi 2200kr ) .

Terapeutisk lymfedrenasjemassasje

HVA ER TERAPEUTISK LYMFATISK DRENASJEMASSASJE?
Terapeutisk lymfedrenasje er en massasjeterapiteknikk som bruker lett, flytende trykk på lymfekarene for å hjelpe strømmen av lymfevæske. Lymfesystemet ditt opprettholder kroppens væskebalanse, blodsirkulasjon, immunmekanismer, og hjelper til med å eliminere kroppens avfall.

Kort sagt er lymfedrenasje en i sin helhet sunn behandling som sikrer at kroppen stimuleres til å rense seg selv. Lymfedrenasjen behandling øker direkte immunforsvar.

NÅR KAN TERAPEUTISK LYMFATISK DRENASJE BRUKES?
Teknikken kan brukes effektivt i behandling av flere lidelser, den har positiv effekt på hevelse og akselererer helbreding. Lymfedrenasje kan brukes mot tette bihuler, væskeretensjon i kroppen og cellulitter, det kan også lindre leddsmerter. For at terapeutisk lymfedrenasje skal være effektiv, må det gjøres ofte.

Fordeler:
Styrker immunforsvaret
Reduserer betennelse
Akselererer stoffskiftet
Motvirker vannretensjon
Stimulerer blodsirkulasjonen
Eliminerer giftstoffer
Renser og regulerer tarmen
Reduserer stress
Forbedrer det generelle velværet, beroliger og gir en bedre natts søvn
Avgifting av tarmen i en tidsramme på 3 dager
Fremmer enorm avslapning
Reduserer og eliminerer generell hevelse
Fremskynder restitusjonen ved skade, operasjon eller sykdom
Øker hastigheten på arrvevshelbreding
Hjelper med smertelindring
Reduserer hormonelt stress

Lymfedrenasjemassasje

HVA ER LYMFATISK DRENASJEMASSASJE?
Lymfedrenasje er en massasjeteknikk som fjerner fuktigheten (proteinvæske) som renner gjennom lymfesystemet. Lymfesystemet gjør at kroppen blir renset, dens avfall fjernes av lymfeknuter (kjertler), og kroppen blir liksom i en helbredende modus.
Kort sagt er lymfedrenasje en i sin helhet en sunn behandling som sikrer at kroppen stimuleres til å rense seg selv. Lymfedrenasje behandling øker direkte immunforsvaret.
NÅR KAN LYMFATISK DRENASJE BRUKES?
Teknikken kan brukes effektivt i behandling av flere lidelser, den har positiv effekt på hevelse, gjør arr mindre synlige og fremskynder helbreding. Lymfedrenasje kan brukes mot tette bihuler, væskeretensjon i kroppen og cellulitter, den kan også lindre leddsmerter. For at lymfedrenasje skal være effektivt, må det gjøres ofte.
FORDELERLymfedrenasjemassasje
Styrker immunforsvaret
Reduserer betennelse
Akselererer stoffskiftet
Eliminerer cellulitter
Huden blir myk og glatt
Motvirker væskeretensjon
Stimulerer blodsirkulasjonen
Eliminerer giftstoffer
Renser og regulerer tarmen
Reduserer stress
Forbedrer det generelle velværet, beroliger og gir en bedre natts søvn
Avgifting av tarmen i en tidsramme på 3 dager
Reduserer umiddelbart kroppsmål
Modellerer kroppen og definerer musklene
Fremmer enorm avslapning
Reduserer og eliminerer generell hevelse
Fremskynder restitusjonen ved skade, operasjon eller sykdom
Krymper porene i huden
Reduserer strekkmerker
Øker hastigheten på arrvevshelbreding
Hjelper med smertelindring
Reduserer hormonelt stress
Hjelper også mot hodepine, fibromyalgi, kramper, vonde føtter, mageproblemer, leddproblemer og ryggsmerter

NY! Ultradefense Pro SPF30 fra Elixir Cosmeceuticals

NY DAGKREM MED SOLFAKTOR!

• Passer de fleste hudtilstander
• Tilfører fuktighet
• Reparer og beskytter mot DNA-skader
• Solbeskyttelse – mot UVA- og UVB-stråler

En fuktighets dag- og solkrem som inneholder de reparerende enzymene som var i den første utgaven av Ultradefense SPF kremen. Inneholder et antioksidant kompleks som beskytter og reparer solskader.

Har ingredienser som stimulerer til bedre kollagenproduksjon og beskytter mot nedbrytning av bindevev/kollagen.

Ultradefense PRO SPF 30 virker den antiinflammatorisk og motvirker oksidativ stress og ujevnt pigment. Kremen har en rik, men lett konsistens og har moderne kjemiske og fysiske filtre med fullspekter beskyttelse mot UV-stråler.

Virkestoffer:

Keylator TM: Et super-antioksidantkompleks som hemmer nedbrytning av friske celler ved at det beskytter mot oksidasjon. Komplekset har en aktiv antiaging effekt, en cellekommuniserende ingrediens som hjelper huden å styrke og reparere seg selv.

Ultrasome TM: Patentert enzym 5- Endonuclease - Reparerende og beskyttende enzym. Beskytter huden mot skader som fremmes ved UV-stråling. Dette kalles et restriction-enzym da den evner å reparer DNA-et som har fått en spesifikk skade. Enzymet går så videre til neste skade uten å bli forbrukt, det beholder sin evne til å reparere videre.

Matrixyl 3000-Pentapeptid Palmitoyl Pentapeptide-4: ingrediens med cellekommuniserende egenskaper og reparere kollagen/bindevev som brytes ned av solskader. Virker stimulerende på hyaluron-, kollagen- og elastin-produksjonen.

Anbefalt bruk:

Egner seg som både som daglig fuktighetskrem og som solkrem med beskyttelse mot UV-stråler. Påfør et tynt lag til daglig bruk og et tykkere lag som repeteres ofte ved soleksponering.

Månedens Produkt! Antioxidant Toning Pads fra Elixir Cosmeceuticals

ANTIOXIDANT PADS ET MULTITASKING PRODUKT FOR ALLE HUDTILSTANDER

Boksen inneholder 60 pads som er dynket i antioksidanter og fungerer som en aktiv toner som virker rengjø-rende og beskyttende mot frie radikaler. De gir en friskere hudtone og er gunstig mot ujevnt pigment, inflam-masjoner, tørr og sensitiv hud.

Antioksidanter og virkemåte

Studier viser at sammensetningen av antioksidanter og solfaktor reduserer solbrenthet, pigmentendringer og DNA-skader. Flere kombinasjoner av antioksidanter har best effekt, og derfor anbefaler vi daglig bruk av antioksidanter og solbeskyttelse mot UV-stråler som fremmer frie radikaler i huden og reduserer cellenes egen evne til å beskytte seg.

Antioxidant Pads inneholder: L-Ascorbic Acid, Citrus ekstrakt, Green Tea Ekstrakt og liposomalt Vitamins A,C,E.

Liposomer absorberes lett av kroppen. På den måten blir opptaket av vitaminer bedre tatt opp av cellene.

L-ascorbic Acid er en aktiv C- vitamin som beskytter mot frie radikaler og nedbrytning av kollagen samt fremmer bedre fuktighet og jevnere pigment
Citrus ekstrakt virker gunstig på bakterieflora i huden og motvirker inflammasjoner og gir en friskere hudtone. Den beskytter mot UV skader og fremmer hudens reparasjons mekanismer.

Green Tea ekstrakt beskytter mot UV-skader, reduserer rødheter, gir jevnere hudtone, beroligende og er gunstig mot komedoner og acne bakterie.
Vitamin A, C og E. Antioksidanter har mange av de samme egenskapene, men synergien av å flere fremmer virkemå-ten til de ulike antioksidantene.

6 gode grunner til å bruke Antioxidant Pads:
• Fjerner overflødig fettstoffet/smuss
• Fremmer bedre opptak av andre ingredienser
• Stimulerer til bedre fuktighet
• Gir en friskere og jevnere hudtone
• Reduserer rødheter og inflammasjoner
• Beskytter mot frie radikaler

Anbefalt bruk

Brukes morgen og kveld etter rens og før påføring av kremer. Kan også benyttes på øyelokk. Kan med fordel brukes hyppigere om sommeren for å gi et godt grunnlag før solbeskyttelse. Fint alternativ i perioder hvor du ikke bruker Elixir Pads.