VOYA Økologisk skjønnhet fra havet

Velkommen i Clinic Elvira familien favorittmerket VOYA
Voya er et fantastisk merke fra Irland og er verdens ledende økologisk sertifiserte spa og hudpleieserie basert på alger.
De algebaserte produktene er beriket med AKTIVE og RENE botaniske ekstrakter og oljer som gir de beste resultater. Ved å velge VOYA får du en unik, banebrytende og multiprisvinnende serie som har fokus på RESULTAT som ikke går på bekostning av miljø.
Vi har de rette varene og behandlinger for alle, sensitiv hud, uren hud, tørr hud, livløs hud og antiaging.

Vårt mål hos VOYA er å skape enestående skjønnhet og hudpleie behandlinger med integritet og i full harmoni med naturen. Basert på våre fantastiske håndhøstede alger, økologisk sertifisert, samt vår kunnskap om lokale tradisjoner med algebad og algebehandlinger, ønsker vi å gi deg naturens fulle kraft i sin reneste form med vår VOYA serie.

VOYA økologiske hudpleieprodukter inneholder et svært kraftig sertifisert økologiske alge- og antioksidant kompleks, rik på vitaminer, mineraler og naturlige bioaktive sammensetninger. I laboratorietesting har vårt ekstrakt vist seg å ha en svært høy antioksidant beskyttelse mot frie radikaler, samt svært høye fuktgivende, utglattende og betennelsesdempende egenskaper. Dette komplekset er resultatet av 6 års F&U av VOYA (under patent).

VOYAs spabehandlinger tilbyr unike opplevelser og vi inviterer deg inn i vårt beskyttede miljø for å starte din reise for å finne deg selv. Gi deg selv tid til å flyte bort og drømme deg vekk, rense sinnet for rot og nyte VOYAs verden av beroligende behandlinger. Vill natur temmes, ingrediensene er virkningsfulle, behandlingene er terapeutiske og absolutt uten sidestykke. Ta et skritt over broen og kvitt deg med dagens jag og start din VOYA opplevelse.

Artikkelbilde - VOYA Økologisk skjønnhet fra havet

Flere nyheter