Niactil 4% fra Elixir Cosmeceuticals er den beste krem du kan finne.

Niactil 4% passer alle hudtilstander og Niactil er vår definitive bestselger. Denne behagelige delen med 4% konsentrert niacinamide både tilfører, og hjelper huden å holde på fuktighet. motvirker fine linje og ujevn pigmentering. Virker beroligende og fjerner rødhet. Reduserer store porer, gir jevnere hudoverflaten, glød og klarhet til huden. Har en god effekt på urenheter, acne og hudormer. Meget gunstig vet rosacea. En lett hydrogel uten parfyme.

Men hva er denne magiske ingrediensen Niacinamide?

Niacinamide er ett av det beste dokumenterte cosmeceuticals, og er ett vannløselig B-vitamin. Fordelen med niacinamide er att det er meget godt tolerert også for de med sensitiv hud, og det styrker faktisk hudbarrperen og kan derfor også brukes som anti-ageing for de med for eksempel atopisk eksem.

Niacinamide stammerer huden ved å tilføre den grunnlaget for to co-enzymer NADH og NADPH er viktig for cellens funksjon og energiomsetning. Niacinamide hindrer også at melanin klumper seg og motvirker dermed også pigmentflekker. Niacinamide virker også betennelsedempende og motvirker også rødhet ved akne og rosacea. Videre øker det hudens produksjon av ceramider og brukes også i behandlingen av atopisk eksem.

Anbefalt bruk av Niactil 4% er morgen og kveld, under og over andre Elixir Cosmeceuticals produkter eller alene.

Niactil 4% kommer i 100ml tube og 30ml reisestørrelse.

Niactil 4% 100ml - kr940,-
Niactil 4% 30ml - kr360,-
Artikkelbilde - Niactil 4% fra Elixir Cosmeceuticals er den beste krem du kan finne.

Flere nyheter