Hynt Beauty - ny i butikken!

Hynt Beauty, luksuriøs økologisk make-up nå i Norge. Kun de beste ingredienser for din hud.

Helt uten alt uønskelig…
…og alt annet som man tror eller lurer på om kan være skadelig for huden eller for vårt miljø. Hynt er helt UTEN Parabener, Nanopartikler, Petrokjemikalier, Kunstige Konserveringsmidler, Gluten, og alle produktene er PETA sertifiserte veganske, (bortsett fra Mascara – det er også tydelig merket) så ingen behøver å lure eller dobbeltsjekke noe.

Ærlighet
Vi strever etter å dele vår kunnskap med de som leter etter troverdige sikre svar når det gjelder ekspertise på ingrediens sikkerhet og effektivitet. Vi er dedikert til å være oppriktige og ærlige, vi gjemmer oss ikke bak store markedsplakater. Vi oppgir klart og tydelig alle ingredienser i alle produkter.

Farger for alle hudtyper
Våre pudderbaserte farger er fusjonert med en eksklusiv blanding av naturens kraftigste antioksidanter, planteekstrakter som multitasker, vitaminer fra tropiske frukter samt næringsstoffer. Huden beskyttes samt tilføres intens fukt, produktene holder langt utover dagen, de tørker ikke ut huden eller legger seg i fine linjer så man får en nydelig glød og flott, varig finish.

Kvalitet
For å kunne bli håndplukket og formulert i et Hynt Beauty produkt så må ingrediensen og formuleringen overgå de høyeste standarder på vår sjekkliste: Høy Kvalitet, Fordelaktig for huden, Effektiv, Miljøvennlig, Cruelty-free, Økologisk basert og helt uten å irritere selv den mest sensitive hud.
Artikkelbilde - Hynt Beauty - ny i butikken!

Flere nyheter