Elixir Cosmeceuticals Sulfactil Cleanser

En aktiv behandlende cleanser som virker rengjørende og avfettende. Den egner seg spesielt for de med fet, uren, sensitiv rosacea hud. Inneholder virkestoffet svovel og salisylsyre som fjerner overflødig fettstoffer og har antibakterielle egenskaper. Brukes i kombinasjon med andre Elixir cleansere som en mer behandlende rens.
Sulfactil cleanser egner seg for de med store porer og fet hud. Den vil kunne brukes daglig en periode for de som sliter med stadig nye utbrudd av acne, sebborisk eksem, rødheter og generell fet og blank hud.
En behandlende rens i gelkrem konsistens. En aktiv rens med keratolystisk og antiinflam-matoriske egenskaper. Den bryter ned keratin og reduserer tilstopninger av porer samt virker antibakteriell på acnebakterie og forebyggende på at det oppstår nye utbrudd av acne eller rosacea.
Virkestoffer
- Inneholder Betaine som er en mild aminosyre som virker fett og vannoppløselig.
- 2 % salisylsyre reduserer talg og eksfolierer porelinningen.
- Inneholder 2 % svovel som virker antiinflammtorisk, keratolystisk og reduserer keratin.
Anbefalt bruk
Sulfactil cleanser anbefales å bruke i kombinasjon med andre renseprodukter. Fjern smuss og make up med enten Niactil Cleanser, Acticlear Cleanser eller Hydractil Gentle Cleanser. Deretter påfør 2 pump med Sulfactil Cleanser og emulger med vann og vask vekk.
Anbefales også å bruke i kombinasjon med andre produkter som Niactil 4%, Sulfactil krem, Acticlear Pads og Acticlear Gel.

Pris: kr 570,-
Artikkelbilde - Elixir Cosmeceuticals Sulfactil Cleanser

Flere nyheter